Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άριστα εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο εκπαιδεύεται συνεχώς για τα νέα προϊόντα της αγοράς, δίνοντας μας την δυνατότητα να μπορούμε να καλύψουμε υπεύθυνα και με πλήρη επαγγελματισμό, όλες τις ανάγκες και τις προτιμήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

Αντιπροσωπεύουμε και συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της μοτοσυκλέτας, κάτι το οποίο μας επιτρέπει να διαθέτουμε μοναδική γκάμα προϊόντων στα καταστήματα και τις αποθήκες μας, τα οποία πληρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και εμπορικά πρότυπα.

Μέλημα μας είναι η ταχύτατη εξυπηρέτηση της χονδρικής – λιανικής πώλησης, με αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής για άμεση και σωστή πληροφόρηση, ανανεώνουμε καθημερινά την ιστοσελίδα μας ώστε να μπορείτε να ενημερωθείτε, εύκολα και γρήγορα, για τα νέα προϊόντα μας και για τις μοναδικές προσφορές που προστίθενται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.


Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε την δυνατότητα να προμηθευτείτε on-line τα προϊόντα που επιθυμείτε, να αποστείλετε τυχόν απορίες, να συνομιλήσετε μαζί μας και να πληροφορηθείτε για τις νέες μας προσφορές.

Σκοπός μας είναι η συνεχής εμπλούτιση των φυσικών μας καταστημάτων και του e-shop μας, με μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων άριστης ποιότητας στις καλύτερες τιμές και η άψογη εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού.