Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
New Ελαστικά Goldentyre GT823KH 150/70/18 - 90/90/21

Αυτή είναι η δεύτερη γενιά ελαστικών Big Enduro! Με υψηλό επιθετικό σχέδιο, το GT823 είναι το μοναδικό ελαστικό Radial με τόσο υψηλό δείκτη ταχύτητας που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά, που προορίζεται κυρίως και κυρίως για όλους τους αναβάτες που αγαπούν τις εκδρομές εκτός δρόμου οδηγώντας μεγάλα  Adventure, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες λάσπης. άμμος ή χιόνι θα απολαύσετε την αίσθηση της εκπληκτικής πρόσφυσής του χάρη στην τεχνολογία  KKT.

Επίσης όταν μετακινείστε σε άσφαλτο ή άσφαλτο, ο χαμηλός θόρυβος και η σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες θα σας αφήσουν να απολαύσετε τη βόλτα και την αίσθηση. Συνιστούμε πάντα – αφού επιστρέψετε στην άσφαλτο – να επαληθεύετε την κατάσταση του ελαστικού και της ζάντας μετά από μια βόλτα εκτός δρόμου, καθώς ισχυρές κρούσεις υψηλής ταχύτητας σε πέτρες και εμπόδια μπορεί να βλάψουν σοβαρά το σχέδιο και τη δομή. Ως εκ τούτου, είναι καλή πρακτική να ελέγχετε την πίεση των ελαστικών πριν οδηγήσετε σε άσφαλτο και σε περίπτωση ορατής ζημιάς στο ελαστικό ή στη ζάντα, συνιστάται ανεπιφύλακτα να προχωρήσετε με χαμηλή ταχύτητα στο πλησιέστερο σημείο σέρβις.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Ελαστικά Goldentyre GT823KH 150/70/18 - 90/90/21

Δωρεάν μεταφορικά

Για ποσα ανω των 60 ευρώ Δωρεαν Μεταφορικά

  • Κατασκευαστής: GOLDENTYRE
  • Κωδικός Προϊόντος: Goldentyre GT823KH
  • Διαθεσιμότητα: 2 - 3 Days
  • 289,00€

Δικαίωμα επιστροφής

Δικαίωμα επιστροφής ολόκληρης της παραγγελίας.

Ετικέτες: Ελαστικά Goldentyre GT823KH 150/70/18 - 90/90/21